Colourful illustration of two music notes on a staff.

Muziekles

In tilburg & Oost-souburg

Saxofoonlessen in Tilburg of omgeving Vlissingen/Souburg kun je bij mij volgen! Alle niveau’s en leeftijden zijn welkom 🙂

Saxofoonles

Saxofoonles volgen in Tilburg? Ik kom naar je toe! Ik geef met veel plezier lessen saxofoon bij jou thuis, voor alle niveaus. Van beginner tot gevorderd, van jong tot oud. Iedereen krijgt een persoonlijke aanpak, aangepast aan jouw voorkeuren, wensen en niveau. Samen gaan we op zoek naar lesmaterialen en werken we aan muziek in alle stijlen en genres.

Lessen duren altijd minstens een half uur en vinden wekelijks of eens per twee weken plaats. Zo zorgen we ervoor dat er altijd een rode draad door alle lessen loopt en je zoveel mogelijk vorderingen maakt. Alles gebeurt in overleg. Wil je in kortere tijd je vaardigheden bijspijkeren? Op aanvraag verzorg ik ook kortere cursussen met een specifieke focus, zoals embouchure, klankvorming of interpretatie.

Zo nodig help ik je bij het kiezen van een instrument, mondstuk en andere benodigdheden.
Neem vrijblijvend contact op voor prijzen en meer informatie!

In verband met COVID-19 is het ook mogelijk om (een deel van) de lessen online te volgen. 

Reviews

Basisonderwijs

Indien gewenst verzorg ik ook projecten op basisscholen in het kader van muziek. Mogelijkheden zijn themaprojecten, waar we muzikaal rond een thema werken, of vakoverstijgende muzieklessen, waar bijvoorbeeld muziek en taal worden gecombineerd. Ook kan ik docenten adviseren over het gebruik van muziek in de klas. Neem vooral contact op voor een mogelijke samenwerking.