Colourful illustration of two music notes on a staff.

Muziekles

Saxofoonles in Zeeland

Ik geef met veel plezier saxofoonles, maar sta ook voor de klas met algemene muzieklessen.

Saxofoonles

Ik geef met veel plezier lessen saxofoon, voor alle niveaus. Van beginner tot gevorderd, van jong tot oud. Iedereen krijgt een persoonlijke aanpak, aangepast aan jouw voorkeuren, wensen en niveau. Samen gaan we op zoek naar lesmaterialen en werken we aan muziek in alle stijlen en genres.

Lessen vinden wekelijks of eens per twee weken plaats. Zo zorgen we ervoor dat er altijd een rode draad door alle lessen loopt en je zoveel mogelijk vorderingen maakt, maar het plezier voorop staat. Alles gebeurt in overleg. Wil je in kortere tijd je vaardigheden bijspijkeren? Op aanvraag verzorg ik ook kortere cursussen met een specifieke focus, zoals embouchure, klankvorming of interpretatie.

Koop nooit zomaar een saxofoon voor je begint! Zo nodig help ik je bij het kiezen van een instrument, mondstuk en andere benodigdheden.

Basisonderwijs

De afgelopen jaren sta ik ook met grote regelmaat voor de klas! Ik doe bijvoorbeeld themaprojecten waar we muzikaal rond een thema werken, of vakoverstijgende muzieklessen waar bijvoorbeeld muziek en taal worden gecombineerd, maar vooral leerlijnlessen: een heel schooljaar lang muziekles, vaak als werkdrukverlaging voor de groepsleerkracht, soms ook ondersteunend. 

Ik heb ervaring met de methodes 123Zing en Eigenwijs Digitaal, maar ook met (online) DAWs in de klas, zoals Soundtrap en Bandlab. Ook kan ik docenten adviseren over het gebruik van muziek in de klas. Hoe ga je aan de slag met een methode als 123Zing zonder je vast te klampen aan de videolessen? En hoe gebruik je schoolinstrumenten buitenom de meespeelvideo’s?

Op dit moment ben ik als ZZP’er verbonden aan het SOC Dordrecht, en werk ik via de Muziekschool Zeeland op verschillende basisscholen.

Reviews